Welkom op de website van Burning Flame

 
 

Burning Flame maakte van elk optreden een waar feest, zowel voor de band zelf als voor het publiek.
Met een repertoire dat stond als een huis en een performance die velen aansprak wist Burning Flame het publiek altijd te vermaken.


Op 4 juni jongstleden heeft Burning Flame na meer dan tien jaar de podia onveilig te hebben gemaakt besloten dat het tijd was om andere dingen te gaan doen;


Martin is voorlopig gestopt vanwege tijdgebrek, dit wil uiteraard niet zeggen dat hij nooit meer op een podium te zien zal zijn.


Mark kon de motivatie niet meer opbrengen om een andere drummer te zoeken en in te werken en heeft besloten om voorlopig even pas op de plaats te maken en op zijn gemak andere opties te verkennen.


Daniël en Math zijn nu samen te vinden in the Rikky Rokker Experience, een achtkoppige formatie met uitsluitend eigen werk, waar ze allebei heel veel plezier aan hebben.
Voorlopig hebben zij besloten om RRE de hoogste prioriteit te geven en samen flink de schouders eronder te zetten om dit tot een groot succes te maken.
Het is evenwel goed mogelijk dat de beide heren ergens in de loop van de tijd besluiten om nog een band te starten die op welke wijze dan ook aansluit bij datgeen wat Burning Flame was........


Burning Flame heeft meer dan tien jaar een fantastische tijd gehad en daarom vanuit de grond van ons hart voor iedereen die ons al die tijd gesteund heeft:


Bedankt!

De band die deed wat anderen beloven.....